Η διαχείριση αυτού του ιστότοπου και η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών / επισκεπτών αυτού του καταστήματος διέπονται από την ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και την παρούσα πολιτική απορρήτου.

 

Οι κανόνες αυτοί καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί και προστατεύει τυχόν πληροφορίες που δίνετε στο κατάστημα κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Το κατάστημα δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι προστατεύεται το απόρρητό σας. Σε περίπτωση που σας ζητήσουμε να παράσχετε συγκεκριμένες πληροφορίες μέσω των οποίων μπορείτε να ταυτοποιηθείτε κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου, μπορείτε να είστε βέβαιοι,οτι οι πλήροφορίες αυτές,θα χρησιμοποιηθούν μόνο σύμφωνα με την παρούσα δήλωση απορρήτου και την ισχύουσα νομοθεσία. Το κατάστημα μπορεί να αλλάζει αυτήν την πολιτική από καιρό σε καιρό ενημερώνοντας αυτήν τη σελίδα. Πρέπει να ελέγχετε αυτήν τη σελίδα κατά καιρούς για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με τυχόν αλλαγές.

 

Ενδέχεται να συλλέξουμε τις ακόλουθες πληροφορίες: ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας όπως: διεύθυνση email, διεύθυνση διαμονής/αποστολής

 

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες που συλλέγουμε:

 

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών / επισκεπτών / αγοραστών που ζητούνται από αυτό το κατάστημα περιορίζονται στις απαραίτητες πληροφορίες για τη λειτουργία του και την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών μέσω αυτού, σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Απαιτούμε αυτές τις πληροφορίες για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε μια καλύτερη υπηρεσία, και ιδίως για τους ακόλουθους λόγους:

 

  • Εκτέλεση και απόδειξη παραγγελιών προϊόντων.

 

  • Έκδοση των σχετικών νομικών εγγράφων (τιμολόγια, αποδείξεις).

 

  • Αποστολή στον καθορισμένο χρήστη / αγοραστή.

 

  • Εξαγωγή στατιστικών (που δεν θα περιέχουν προσωπικά δεδομένα που ενδέχεται να οδηγήσουν στον προσδιορισμό των ατόμων).

 

  • Εσωτερική τήρηση αρχείων.

 

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Επισης,ενδέχεται να στέλνουμε περιοδικώς, μηνύματα προώθησης σχετικά με τα νέα προϊόντα μας, ειδικές προσφορές ή άλλες πληροφορίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν ,χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε παράσχει, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχετε επιλέξει να μην λαμβάνετε τέτοιες πληροφορίες προώθησης.

 

Κατά καιρούς, ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς έρευνας αγοράς. Ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου, φαξ, αλληλογραφίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχετε επιλέξει να μην επικοινωνήσετε για σκοπούς έρευνας αγοράς. Πιθανόν να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να προσαρμόσουμε τον ιστότοπο σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας.

 

Αυτά τα δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε τρίτους,με μοναδική εξαίρεση τη χρήση τους από εταιρείες μεταφοράς προϊόντων.